Bevásárló kosár: 0 items
Pénznemek:

Szállítás és Garancia

Szállítás

1. Miután megrendeltük a rendelést, megadjuk a rendelési számot, hogy láthassuk az árunformációkat, ha a megrendelést az ötödik munkanapon tették, az árut nem szállították meg, kapcsolatba lépünk Önnel.

2. Nem vállalunk felelősséget a csomag elvesztéséért, sérüléséért vagy ellopásáért vagy érkezéskor. Ha speciális szállítási igényei vannak, hívja fel a kapcsolatot.

3. Megpróbálunk kapcsolatba lépni Önnel a csomag elküldése előtt és után. Ha a csomag elveszett vagy megsérült, kérjük, azonnal és helyi szinten forduljon szállítási központunkhoz a probléma bejelentéséhez.

Visszaadja az utasításokat

1. Mondja el nekünk, hogy van-e komoly minőségi probléma, amely visszatérítést igényel.

2. Ha vissza akarja küldeni az elemeket, kérjük, értesítsen minket e-mailben vagy élő beszélgetés közben, mielőtt bármilyen okot megadna, és a megrendelés számát a kézhezvételtől számított 7 napon belül visszaadja. Minden tételt vissza kell küldeni eredeti csomagolásukba. Minden csomagolást el kell küldeni a szállítási módszerrel. Nem vagyunk felelősek az elveszett csomagokért a tranzitban. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szállítás nem téríthető vissza.

3. Nem visszaküldik, ha a terméket az emberi viselkedés vagy külső tényezők károsítják.

4. Ha nem fogad el csomagot a követelményeknek megfelelően, akkor nem téríti vissza a teljes összeget. Visszatérítjük a díjat, miután megkapjuk a visszatérítést, de nem adjuk meg a bejegyzést.

Hogyan visszaküldheti a terméket?

1. Keresse meg a megrendeléshez csatolt visszaállító címkét.

2. Kövesse a visszatérési űrlap kitöltésével kapcsolatos utasításokat.

3. Csatlakoztassa a visszaállító címkét és helyezze a helyi UPS gyűjtőhelyre.

4. Ha egy tételt kapunk (ez akár 10 munkanapot is igénybe vehet), és meg fogjuk vizsgálni, akkor a visszatérítést 5 munkanapon belül feldolgozzuk. Az eredeti vásárlás során alkalmazott fizetési móddal visszatérítést fogunk feldolgozni, és az összeg tartalmazza a termék költségét és a felhasznált díjat. Célunk, hogy ezt időben feldolgozzuk, de a visszatérítés időtartama nem garantált, mivel a szállítmányokat harmadik felek vesznek át, és helyi banki ünnepek alkalmával esedékesek.

5. Ha bármilyen kérdése van ezzel kapcsolatban, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.

Vissza
Copyright © 2020 www.futocipoputlethu.com. Powered by Asics
Az Ön IP címe: 75.101.220.230